Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Wed Oct 28, 2020 9:17 pm

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.3.2 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jun 26, 2019 11:55 am 
Offline
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Aug 28, 2017 9:21 pm
Posts: 159
I just upgraded to the newest version of version two and I’m noticing a number of clips in my audio tracks are now about three frames out of sync. Is anyone else noticing this? Optimizing doesn’t help. I’m correcting this in my current project by sliding a lot of audio tracks three frames back, but I expect that I’ll have to undo these edits after this is fixed.

I still love this version in spite of the growing pains!


Top
   
PostPosted: Wed Jun 26, 2019 11:58 am 
Offline
Adept
Adept
User avatar

Joined: Mon Aug 28, 2017 9:21 pm
Posts: 159
Just another note about this:

Once I slide the audio back about three frames, I have to adjust the timing of the transitions on the video to match what I see on the waveform display of the moved audio track. Otherwise the transitions are about three frames early as well.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited