Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Thu Jun 17, 2021 1:00 am

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.4.4 is now available in the App Store

Forum rules


We strive to provide a safe, fun environment for our forum members to discuss our apps, and other related creative tools and experiences. We will not tolerate disrespectful comments to other members. Please keep comments topical, and criticisms positive.



Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 08, 2021 2:59 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Sun Jun 18, 2017 8:29 am
Posts: 28
Hi!

I am using an external hard drive attached to my iPad to store exported videos edited in LumaFusion. But very often it does not show up at all in “Files” - or it can show up just for a second or two, and then disappear again. Quite confusing…. Any idea why this is happening? The disk is formatted as exfat.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited