Luma Touch Support Forums
https://forums.luma-touch.com/

Copy / Paste Mystery
https://forums.luma-touch.com/viewtopic.php?f=25&t=8932
Page 1 of 1

Author:  KevinsWorld [ Sat Jun 05, 2021 8:11 am ]
Post subject:  Copy / Paste Mystery

I can't figure out if this is a bug or am I using copy/paste wrong. My goal is to take one project clip, my end cards for my videos, and simply paste it to the end of my working project. I go to the project with the clip I want, select it and then do a Copy. Then I switch to the project I am working on and go to the end of the timeline and Paste it nothing happens, it kind of flashes for a second but the clip does not show up. Tried to paste into different parts of the timeline but still does not Paste.

Now here is the workaround that works every time that seems odd. I kill the LumaFusion App completely on the iPad and then go back in and repeat the process and it always Pastes the clip correctly from the other project. Hmmm.

I am using latest iPad Pro, latest iOS 14.6 but this problem has been plaguing me with older iPad Pro or previous iOS and through the last two versions of LumaFusion.

Any ideas here? Other than that LumaFusion ROCKS for me... and it's the first app I really love using the Apple Pencil.

Author:  in7ermaster [ Tue Jun 08, 2021 5:45 pm ]
Post subject:  Re: Copy / Paste Mystery

Not sure if this is it but let’s give it a try. When you paste the clip at the end of the new project, make sure tint no clip is selected.

Author:  KevinsWorld [ Fri Jun 18, 2021 9:19 am ]
Post subject:  Re: Copy / Paste Mystery

Quote:
Not sure if this is it but let’s give it a try. When you paste the clip at the end of the new project, make sure tint no clip is selected.
Yep.. that appears to be the trick. I always seem to have something selected and pasting then does something I dont quite understand yet but once making sure nothing is selected it worked. THANK YOU!

Author:  in7ermaster [ Sun Jul 18, 2021 10:28 pm ]
Post subject:  Re: Copy / Paste Mystery

Quote:
Quote:
Not sure if this is it but let’s give it a try. When you paste the clip at the end of the new project, make sure tint no clip is selected.
Yep.. that appears to be the trick. I always seem to have something selected and pasting then does something I dont quite understand yet but once making sure nothing is selected it worked. THANK YOU!
Glad I could help!

Page 1 of 1 All times are UTC-07:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/