Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Fri Oct 19, 2018 4:45 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.7 is now available on the App Store, which includes a number of improvements and bug fixes.


Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 8:48 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Fri Apr 06, 2018 8:38 am
Posts: 15
I’m new here and wanted to ask a question. I have a iPad and iPhone and a WD Mycloud. I’ve use the export before and it worked perfectly. My question is that I have put new fonts on my iPad and it works just fine but if I export my project to the WD My cloud with the project from my iPad and download it to my iPhone everything imports but the new fonts. So my question is why doesn’t the fonts get zipped in with the audio and video files? Am I missing something or do I need to put the same fonts on my iPhone? I use my iPad for 90% of the time but would be nice if everything imported over.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 9:14 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1566
Location: A small island off the coast of Europe
Hi JohnBoy5562

I believe it's because the fonts are just fonts that are on your device rather than an actual part of the project

I don't know if there's any way to 'flag' a font just as part of a project (I'm not a developer)

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 10:29 am 
Offline
Adept
Adept

Joined: Fri Mar 14, 2014 8:39 am
Posts: 116
I haven’t run into this issue, but when I install a font into LumaFusion on my iPad, I just install it on my iPhone as well, so apparently by having the fonts installed on both devices, when I export from one device to my WD MyPassport and then into the other device, everything seems to work just fine.

Hope that’s helpful.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 12:13 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Fri Apr 06, 2018 8:38 am
Posts: 15
Thanks I will try putting that font on my iPhone and see if that works. If it don’t I’ll delete it and import it again with the font installed on my iPhone.


Last edited by JohnBoy5562 on Fri Apr 06, 2018 12:47 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 12:46 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Fri Apr 06, 2018 8:38 am
Posts: 15
I had to install the fonts on my iPhone then delete the project from the iPhone then imported the project from my WD My cloud and it works. So anyone else who has this problem just make sure you install the fonts you used in your project to the device your going to use. Problem solved. :D


Top
   
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 1:27 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1566
Location: A small island off the coast of Europe
JohnBoy5562

When you imported the project to your phone before you copied the font did it give you a message? Or did you just notice the font was missing?

Did the project still work but with the incorrect font?

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Fri Apr 06, 2018 7:42 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Fri Apr 06, 2018 8:38 am
Posts: 15
No it just imported and when open it on my phone I noticed the fonts was wrong. I had some halloween fonts from the Apple iMac Store that I bought they look like letters with blood dripping down and I used then in a title in the movie that I had on my WD MY cloud. It did not give me any kind of warning that the fonts was missing. But after I installed the fonts it still didn’t work so I deleted the project and and imported it again from the WD My cloud and it worked. So if anyone else has this problem they need to install the fonts first before they import their project. Thanks for the help.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited