Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Fri Dec 15, 2017 8:28 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users

Forum rules


Videos should be appropriate for all audiences. Please keep all criticism constructive.



Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 15, 2017 2:14 am 
Offline

Joined: Wed Apr 05, 2017 3:41 pm
Posts: 2
Hey guys, I have problems writing/downloading a movie. It always stops at nearly end, video duration is 4:13 long but it always stops around 4 minutes and if I delete footage let's say the last 30seconds it is fine but obviously no good to me. Any ideas why it doesn't let me download full content. And also sometimes between clips there s a disturbing sound for half a second or so even if I use transition..? Any help very much appreciated. Apologies if these are silly questions (new here) many thx in advance x


Top
   
PostPosted: Thu Jun 15, 2017 5:48 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1164
Location: England
Hi FuFusion

There are no silly questions only silly answers but hopefully this is not one of them

First question - how much free space have you got? Although it's only a short video there is an additional 'overhead' required when rendering the file

Try rendering the file at a lower resolution and report back - that could help track down any problems

It sounds like there is something 'rogue' towards the end of your project

Try duplicating the project using the + on the project screen. Split the project in two and render each half separately to help narrow down where the problem is. If, for example its in the 'second half' of the project you might try splitting it again or maybe looking at each clip to narrow it down even more

(I'm presuming you've 'force closed' all apps and restarted your iThing)

Let us know how you get on

_________________
Soon as I was in my bed, the music played inside my head


Top
   
PostPosted: Thu Jun 15, 2017 6:31 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1027
Hello FuFusion

reading your post i think you are exporting your video from the timeline, and it gets stuck at 4 minutes. Then if you remove the last 30 seconds of the video the export works.

Am i correct?

If so, there is a known issue when exporting clips that have the 'maintain audio pitch' set to on (clips that have had a speed change applied to them). If this is the case, turn that switch off and try exporting again.

As for the little pops or clicks you might hear, this is also a known issue that we are working on currently.
There is something that you might try, which is to move the audio which has the pop or click onto another track if possible. This sometimes helps.

regards

Androu Morgan
LumaTouch


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited