Luma Touch Support Forums
http://forums.luma-touch.com/

Reverse clip problem: Start and End time points changes. Normal or abnormal? Split clips reverse playback out of sync.
http://forums.luma-touch.com/viewtopic.php?f=7&t=8739
Page 1 of 1

Author:  strawberryshortcake [ Thu Nov 26, 2020 4:20 pm ]
Post subject:  Reverse clip problem: Start and End time points changes. Normal or abnormal? Split clips reverse playback out of sync.

Reverse clip problem: Start and End time points changes. Normal or abnormal? Split clips reverse playback out of sync.

Post processing of reverse playback feature, my split clips goes out if sync. It’s an annoyance and an inconvenience that can be manually fixed. But is there a way to prevent it?


https://www.youtube.com/watch?v=riGj7Ht ... e=youtu.be
As a result of the start/end time change, I’ve got to re-sync the reverse clips. It’s double the work, but if it’s a ‘normal’ behavior, I may consider simply leaving the reverse playback ‘abnormality’ as is and use the abnormality as a video ‘special effect.’

.... edit: still annoying .. would rather have a solution to the problem ... .

edit 2: ... because currently as programmed, it doesn’t blend or transition smoothly from the previous forward playback to the subsequent reverse playback point

edit 3: .... yes, there’s a workaround. Multi select and copy the desired segment, paste it into a new file. Export it. Then reimport it and reverse. But tedious if working with large higher definition vids

Author:  Dave Barton [ Fri Nov 27, 2020 5:20 am ]
Post subject:  Re: Reverse clip problem: Start and End time points changes. Normal or abnormal? Split clips reverse playback out of syn

Should’ve fixed in 2.4.1 due soon

Page 1 of 1 All times are UTC-07:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/