Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Fri Aug 07, 2020 10:41 am

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.3 is now available in the App Store

Forum rules


We strive to provide a safe, fun environment for our forum members to discuss our apps, and other related creative tools and experiences. We will not tolerate disrespectful comments to other members. Please keep comments topical, and criticisms positive.



Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 26, 2019 9:46 am 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Fri May 04, 2018 12:37 pm
Posts: 80
I installed iOS 13.1 as soon as it was available. The first apps I tested into to make sure they worked was Affinity Designer and Affinity Photo and they looked and functioned fine.
The third app was LumaFusion and it was looking good. I was able to connect and to iCloud (i use for personal projects) and MS OneDrive (which i use for work projects). I had no difficulty importing video from OneDrive, and no difficulty exporting a simple short completed project to OneDrive. All seemed good.
Last night I wanted to delete a project in LumaFusion and discovered a problem. The "Yes" and "No" were not visible.
Then i realized, its probably the "Dark Mode" that activated automatically since it was night. Problem solved when i turned off "Dark Mode."
Hopefully, the developers make fixes with Dark Mode compatibility in the near future.

PS: When i first saw this issue it was on my iPad 10.5. I just checked my iPhone X running iOS 13 and see the same issue.

_________________
----------------
www.educationprinciples.net


Last edited by EducationPrinciples on Thu Sep 26, 2019 2:26 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Thu Sep 26, 2019 11:06 am 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Thu Dec 27, 2018 10:38 am
Posts: 95
Location: Ottawa
This is a fairly new issue (I see it too). I’ve been on the beta since day one using dark mode and LF has been fine. Until now:)

_________________
Bill


Top
   
PostPosted: Thu Sep 26, 2019 2:20 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Fri Aug 31, 2018 8:15 pm
Posts: 99
I noticed that as well


Top
   
PostPosted: Thu Sep 26, 2019 11:46 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2826
Location: A small island off the coast of Europe
Can you provide a screen grab of light and dark mode and if I can reproduce it (if it hasn’t already been fixed in house) I will let the developers know

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Oct 01, 2019 3:20 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Fri May 31, 2019 8:02 am
Posts: 26
Here you go.

It also effects other commands.


Attachments:
fullsizeoutput_8b67.jpeg
fullsizeoutput_8b67.jpeg [ 471.08 KiB | Viewed 552 times ]

_________________
Loving LumaFusion working on 10.5" iPadPro and amazed at the results. This is an awesome programme which is being continually developed for the cost of a cheap dinner.
Top
   
PostPosted: Tue Oct 01, 2019 8:24 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2826
Location: A small island off the coast of Europe
This is fixed in the next release

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited