Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Fri Nov 16, 2018 3:41 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.7 is now available in the App Store. This update includes great new features like search and sort in the library, soft edges and curved corners in cropping, and our new integration with Storyblocks, a great royalty-free library of video, audio and sound effects. A sample of clips are included free, with a low-cost subscription available in-app for access to the full library

Forum rules


We strive to provide a safe, fun environment for our forum members to discuss our apps, and other related creative tools and experiences. We will not tolerate disrespectful comments to other members. Please keep comments topical, and criticisms positive.



Post new topic  Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1 2 3 Next
Author Message
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 1:54 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 531
Can anyone advise on the following please.

I have made quite a few presets, when I add them to clips.

Later on I maybe like to remove one preset from a clip which contains 2 of my presets.

Question is what is the quickest method to do this please ?

Regards Rob


Top
   
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 2:21 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Tue Jul 24, 2018 1:08 am
Posts: 39
Edit the clip
Select the effects mode
You will see any presets that have been added listed on the right.
Tap each one and you will see the delete option.


Top
   
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 2:59 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 531
How is a screen grab of what I see, I cannot see the option to delete.

How would you advise please anyone ?


Attachments:
IMG_4789.PNG
IMG_4789.PNG [ 143.42 KiB | Viewed 482 times ]
Top
   
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 3:22 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Tue Jul 24, 2018 1:08 am
Posts: 39
look at the three buttons at the bottom of the screen. Your picture shows the left one is active. The middle one allows you to edit sound but You need the one to the right of that and that allows you to see the effects.


Top
   
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 3:29 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 531
Here some more screen grabs can you advise on this 3rd button please
Maybe screen grab at your end please and post.

Regards Rob


Attachments:
IMG_4792.jpg
IMG_4792.jpg [ 1.2 MiB | Viewed 471 times ]
Top
   
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 3:30 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 531
next image


Attachments:
IMG_4793.jpg
IMG_4793.jpg [ 1.94 MiB | Viewed 471 times ]
Top
   
PostPosted: Thu Jul 26, 2018 3:39 pm 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 531
Shrimps you do realise these are images with presets ?
I think you probably do not realise this ?
Place image on time line next to video then your understand I believe

Regards Rob


Top
   
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 2:39 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Tue Jul 24, 2018 1:08 am
Posts: 39
Quote:
Shrimps you do realise these are images with presets ?
I think you probably do not realise this ?
Place image on time line next to video then your understand I believe

Regards Rob
Tap the added effect to expand its menu. Then you will see the small dustbin option which allows you to delete it. See attached.

https://photos.app.goo.gl/oY9FGaKJvykbbACc8

Now this shows the effect expanded with the dustbin.

https://photos.app.goo.gl/nmVSjzSctKzT4NGS9

Its been a while since I uploaded an image to a forum and I have forgotten how to do it.


Last edited by Shrimpy on Fri Jul 27, 2018 2:43 am, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 2:43 am 
Offline
Expert
Expert
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 531
Hello Shrimp,

Just says image, so I not seeing your images can you check please ?

Thank you Regards Rob

Refreshed page now there is a link to another site and can see your image.

Unfortunately this is a series of words which have gotten lost in what I am asking, i make a short video to show and explain.

Maybe your see better.

Give me a moment.

Regards Rob


Last edited by RobChisholm on Fri Jul 27, 2018 2:45 am, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Fri Jul 27, 2018 2:44 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Tue Jul 24, 2018 1:08 am
Posts: 39
Quote:
Hello Shrimp,

Just says image, so I not seeing your images can you check please ?

Thank you Regards Rob
Apologies see the links. I have forgotten how to make the photo show like you did.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page 1 2 3 Next

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited