Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Thu Apr 26, 2018 12:50 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.5.3 is now available on the App Store. This update adds Korean Localization, new aspect ratios, and fixes some issues

LumaFX 2.5 is now available on the App Store. This adds new ways to import media, and fixes the issue with importing LUTs

Forum rules


We strive to provide a safe, fun environment for our forum members to discuss our apps, and other related creative tools and experiences. We will not tolerate disrespectful comments to other members. Please keep comments topical, and criticisms positive.



Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 8:59 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 12, 2018 8:37 pm
Posts: 5
Hi, me again. I have looked for an answer to my question below but have failed, hence I am asking for more assistance.

I understand how the transitions work, well sort of. I have no issue with adding a successful transition at the start of a clip. However to add one at the end of a clip, well the word inconsistent springs to mind. Some clips I am successful, some fail. Clearly it is “user error”but for the life of me I’ve looked and looked to see what I am doing wrong. Any inspiration would be great.

Have added a couple of screenshots. The image where the transition fails at the end of th clip, the burst for the start of the next clips works.

Thanks again.


Attachments:
CE3EBD00-ECB2-4C02-96DA-6A37B7DDDCD8.jpeg
CE3EBD00-ECB2-4C02-96DA-6A37B7DDDCD8.jpeg [ 175.28 KiB | Viewed 212 times ]
F872FA8A-7588-4CF0-8FA7-B0BEF8862C51.jpeg
F872FA8A-7588-4CF0-8FA7-B0BEF8862C51.jpeg [ 247.94 KiB | Viewed 212 times ]
Top
   
PostPosted: Fri Apr 13, 2018 10:19 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1415
Location: A small island off the coast of Europe
Hi Jaybee

From the screenshots it looks like you’re doing it right

But

In the first one, the length of the transition is 0.01 seconds?!?

That’s a bit quick for my old tired eyes to see :D :D

Maybe try lengthening it by dragging to the left?

Let us know how you get on

_________________
.. the needs of the many outweigh the needs of the few ... or the one


Top
   
PostPosted: Sat Apr 14, 2018 2:53 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 12, 2018 8:37 pm
Posts: 5
Worked great. Thanks again.
One more technical question, hope you don’t mind.....

All my clips are on the timeline, but now for some reason it won’t play past a certain point of the whole project, whether it’s via the play button, or me scrolling it along. It just w t go any further 🤔🤔
Any help gratefully received.


Top
   
PostPosted: Sat Apr 14, 2018 2:59 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 12, 2018 8:37 pm
Posts: 5
I’ve solved it, closed app down and restarted 😇😇😇


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited