Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Mon Dec 18, 2017 9:50 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users

Forum rules


We strive to provide a safe, fun environment for our forum members to discuss our apps, and other related creative tools and experiences. We will not tolerate disrespectful comments to other members. Please keep comments topical, and criticisms positive.



Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Sep 24, 2017 9:15 am 
Offline

Joined: Wed Aug 30, 2017 1:08 pm
Posts: 8
Can anyone explain why I’ve had quite a substantial loss in quality when uploading straight to YouTube through the export tab? I matched the settings of the export to the quality of the original video which you can see in the photos I’ve attatched. After watching the video on YouTube set To the highest quality possible which is 1080 it looks nowhere near as good quality as the original video.

Here’s the link to the video: https://youtu.be/0GUlie5_HWE

It was shot on a canon g7x mark 2.


Attachments:
837A3397-29B2-4EF9-BC16-9917839F5E47.jpeg
837A3397-29B2-4EF9-BC16-9917839F5E47.jpeg [ 78.23 KiB | Viewed 145 times ]
8276F354-44AB-4AD4-A74E-ADAD0D2D4DF2.jpeg
8276F354-44AB-4AD4-A74E-ADAD0D2D4DF2.jpeg [ 284.42 KiB | Viewed 145 times ]
Top
   
PostPosted: Mon Sep 25, 2017 4:39 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1027
Hello Danielcarrot

when I open the link, the video did look quite poor. However, I changed the Youtube settings to 1080, and then everything looked really good.

Is this what you find?

regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited