Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Mon Nov 20, 2017 2:10 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users

Forum rules


We strive to provide a safe, fun environment for our forum members to discuss our apps, and other related creative tools and experiences. We will not tolerate disrespectful comments to other members. Please keep comments topical, and criticisms positive.



Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 26, 2017 7:30 am 
Offline

Joined: Mon Jun 26, 2017 7:23 am
Posts: 2
Hiya,

Downloaded the app right after I got my new iPad Pro two weeks ago. Haven't had a chance to work on anything yet but I'm super excited about the potential for this on the iPad and really hope this will support some kind of XML output/Final Cut X integration eventually (maybe audio skimming too).

I just updated to the latest version of LumaFusion on the App Store and tried using my keyboard. The keyboard shortcuts generally work great, however, I can't seem to use the "J" to reverse. When I press J it doesn't do anything, and it also doesn't show up in the two-screen list of commands available when I hold the CMD button (although K and L are both listed).

Just wondering if this is an issue with my version of the app or is it not working for anyone else? It almost seems like it's just missing from the app since it doesn't show up at all as an option in the CMD screen.


Top
   
PostPosted: Mon Jun 26, 2017 8:42 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1020
Hello apatheticape

No, this isn't an issue with your iPad.

We found that we could use the J key on a single clip in the source preview. However, when we got to the timeline, because of multiple clips and layers, the J function did not work reliably, so we decided not to include it. However, we do plan to look at this again in the future.

regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
PostPosted: Mon Jun 26, 2017 9:21 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 26, 2017 7:23 am
Posts: 2
Thanks for the update!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited