Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Mon Feb 19, 2018 12:46 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.5.1 is now available on the App Store. This update fixes the incorrect app name in localized languages

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 09, 2018 12:40 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 23, 2018 6:06 am
Posts: 9
Since the last Update i have chinese signs in the menu. Can i change it?

Thanks!


Top
   
PostPosted: Fri Feb 09, 2018 5:25 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1133
Hello Madame_Story

The iPhone / iPad uses the language you set in Settings.
Our app also uses that language.

However, If our app doesn't support that language, then it will either choose English by default or use the next language in your list of preferred languages (also in the Settings app).

The current release of LumaFusion (1.5.2.614) can support these languages
English, Dutch, French, German, Italian, Japanese, Russian, Simplified Chinese and Spanish.

As you can see in the attached image, my iPad is setup to use English. Then in my preferred list of languages I have English first, followed by French, then German. If I had Greek as my first language, LumaFusion doesn't support that, so the app would then choose French, since this is the second language in my preferred list.

Please check that your device is set to one of these languages as your preferred language.

regards

Androu Morgan

LumaTouch


Attachments:
IMG_1974.PNG
IMG_1974.PNG [ 278.27 KiB | Viewed 3889 times ]
Top
   
PostPosted: Fri Feb 16, 2018 1:42 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 23, 2018 6:06 am
Posts: 9
Thank you! I ll check it! I have english, i try to make a screenshot of the -in my opinion- bug.

All the best :)


Top
   
PostPosted: Fri Feb 16, 2018 2:05 pm 
Online
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1294
Location: A small island off the coast of Europe
So is it showing a mixture of English and Chinese?

_________________
Soon as I was in my bed, the music played inside my head


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited