Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Sun Apr 11, 2021 9:01 pm

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.4.4 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Mon Mar 22, 2021 5:58 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 83
Ok - this is what I've found so far. My guess is that there is an issue with mixing 48kHz and 44.1kHz smartphone footage in the same project. I have about 10 clips that happened to alternate between 44.1 and 48kHz (e.g., A B C D E F - where A C E were 44.1 kHz and B D F were 48kHz - all AAC, some mono and most stereo).

This resulted in the worst de-sync by the end. If I put A C E at the beginning followed by B D F then the de-sync wasn't as bad...

I've run out of time at the moment - that's where I'm at so far...

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.4.4 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
PostPosted: Tue Mar 23, 2021 2:31 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 3126
Location: A small island off the coast of Europe
Thanks for taking the time to do the tests Steve. I will let the developers know

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Fri Mar 26, 2021 6:37 am 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 83
Thanks Dave,

Let me know if I can provide any additional details to the developers?

Steve

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.4.4 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
PostPosted: Fri Mar 26, 2021 6:38 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 3126
Location: A small island off the coast of Europe
Will do

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Mon Apr 05, 2021 11:33 am 
Offline

Joined: Mon Apr 05, 2021 11:30 am
Posts: 2
I have similar issues... sometimes audio and video are not in sync. Restart of the iPad helps..

-----

iPad Air 2020, 256 GB


Top
   
PostPosted: Mon Apr 05, 2021 12:11 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 83
Thanks. The out-of-sync I am referencing here is also observed when playing the video elsewhere (YouTube, another PC, etc.). Are you suggesting that the out-of-sync is fixed by restarting the iPad and then exporting the movie (as in, the problem exists within the iPad at the time of export, not playback)?

Cheers

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.4.4 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited