Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Mon Nov 30, 2020 3:59 am

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.4 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Oct 27, 2020 2:28 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 23, 2020 12:46 pm
Posts: 5
Ugh, I don’t see what is wrong at 30 mins

It’s a transition from video to black screen, but the audio continues.

I tried several different bitrates, knocked it from 4K to 1080, all in trying to get the file size small. It’s an hour long video, and the rendering speed is abysmal, near real time.

What do you guys think!? I’m not having the best experience.

All these are screen caps of the errors:
Attachment:
3B1E2CDF-C1B6-483C-93E4-FC98C75FA6FE.png
3B1E2CDF-C1B6-483C-93E4-FC98C75FA6FE.png [ 2.03 MiB | Viewed 151 times ]
Attachment:
74FEAC36-CD5B-4EC5-BCB6-2D3DD31F4ED3.png
74FEAC36-CD5B-4EC5-BCB6-2D3DD31F4ED3.png [ 2.13 MiB | Viewed 151 times ]


Attachments:
91C5A7B1-9613-4105-9B2C-C2241FDE4A7E.png
91C5A7B1-9613-4105-9B2C-C2241FDE4A7E.png [ 1.84 MiB | Viewed 151 times ]
Top
   
PostPosted: Tue Oct 27, 2020 7:35 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Sat Mar 02, 2013 10:54 pm
Posts: 715
I don’t know anything about this but did you try the alternate export method and optimising? (These are available in advanced settings and and the project manager tools if you want to do both first)

_________________
Mark


Top
   
PostPosted: Wed Oct 28, 2020 9:32 am 
Offline

Joined: Fri Oct 23, 2020 12:46 pm
Posts: 5
I tried everything, wasted 6 hrs trying different things with the same result. I don’t know what is wrong with this, but it won’t render properly.

Changed from 30 FPS to 29.97 and now it renders, with all sorts of audible clicks and pops in my audio at the lower end settings. Now I have a 3 gig file that looks and sounds ok, but will not load to YouTube.

Luma rendered an unusable file.

I’ve tried uploading it 10 different times with different browsers and computers and it always gets stuck at 3% and doesn’t move.

I’m at a loss.

Plenty of space on the iPad Pro 2020.


Top
   
PostPosted: Wed Oct 28, 2020 10:36 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2993
Location: A small island off the coast of Europe
Mark’s advice was good (even though it didn’t work)

Ok, what was the footage taken on?
What version of IOS are you using?
Have you recently updated the app?

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited