Luma Touch Support Forums
http://forums.luma-touch.com/

duplicating multiple assets
http://forums.luma-touch.com/viewtopic.php?f=25&t=8657
Page 1 of 1

Author:  jackfancy [ Fri Sep 25, 2020 8:55 pm ]
Post subject:  duplicating multiple assets

So, I’ve got my timeline full of assets and all I want to do is hit that new select button, highlight multiple assets and duplicate them but as of yet, that’s not possible... any chance of updating that would be wonderful!

As always LumaFusion Team, you have been awesome from day one and your app makes me look like a magician with the children :D !

Author:  Dave Barton [ Sat Sep 26, 2020 3:34 am ]
Post subject:  Re: duplicating multiple assets

.... it's on the list of things to do ;)

Author:  Mark NZL [ Sat Sep 26, 2020 11:47 am ]
Post subject:  Re: duplicating multiple assets

(Just in case you aren’t aware) you can copy and paste them with some limitations.

Page 1 of 1 All times are UTC-07:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/