Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Tue Sep 29, 2020 1:33 am

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.3.2 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 25, 2020 12:28 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 25, 2020 12:03 pm
Posts: 7
I am doing the Lumavision beginners courses and there seems to be a lot of detail around some items. For example in the tutorial he shows dragging the video to the timeline and the audio track comes with it. When I try this, all I get it the video. Are you supposed to drag the audio separately?? This seems odd.

Ken


Top
   
PostPosted: Tue Aug 25, 2020 1:34 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Sat Mar 02, 2013 10:54 pm
Posts: 683
A video dragged from the library to the main track on the time line should have the audio included. If you drag it to an audio track it just works as audio.
Maybe make sure you haven’t accidentally muted the track or have the volume down?
You can also separate the audio from a video clip in the timeline by triple tapping it.
Hope this helps.

_________________
Mark


Top
   
PostPosted: Wed Aug 26, 2020 8:41 am 
Offline

Joined: Tue Aug 25, 2020 12:03 pm
Posts: 7
The audio does not come with the clip. It is like they are not linked at this point. I will look to see if sound is muted, but the track is not in the timeline unless I drag it separately. Then it is not linked to the video. It is hard to follow a course (even when they include test files) if you can't replicate what the instructor is doing. Even using the provided samples for the lessons.

Ken


Top
   
PostPosted: Wed Aug 26, 2020 12:16 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2887
Location: A small island off the coast of Europe
I wonder if you're making the same mistake I did many moons ago ...

Which track are you dragging the movie to?

Can you screen grab it so we can see?

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Sep 01, 2020 1:19 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 25, 2020 12:03 pm
Posts: 7
Sorry for the late reply. I ended up deleting everything and then re-importing the project and it worked this time. I must of messed up somehow in getting the project from the files app to Lumavision. It is working now.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited