Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Mon Aug 03, 2020 1:14 pm

All times are UTC-07:00


To contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.3 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 13, 2020 5:52 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 40
Love this new feature so kudos to the product dev team!

I found one possible bug - when I copy one or more clips in one project and then try to paste into another project that has an empty timeline I get an error from Luma Fusion (2.3).

If I create an empty title in that same project just so that is no longer an empty project, paste works. There are variations on this theme but it seems that simply pasting into an empty project does not work as expected.

Anyone else seeing this?

Thanks

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.3 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
PostPosted: Mon Jul 13, 2020 9:34 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Sat Mar 02, 2013 10:54 pm
Posts: 642
Seems to work ok for me but report it to the developers if it keeps happening. It’s pretty complex this copy/paste business and almost inevitable that there will be combinations of device/project etc that don’t behave as expected.

_________________
Mark


Top
   
PostPosted: Tue Jul 14, 2020 4:48 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 40
I thought that posting here would reach the developers. Is there another avenue that I should be using?

Thanks

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.3 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
PostPosted: Tue Jul 14, 2020 6:09 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2825
Location: A small island off the coast of Europe
Hi BarkinMadd

The Developers do not monitor this forum - I do ;)

If there seems to be an often recurring problem of some sort I will notify the developers and point them to the thread.

They will respond directly to you if you contact them as per the suggestion in the big reddish bar at the top of the page :D

(don't forget to include a link to your posts)

Here's the link:

https://luma-touch.com/support

Just as an aside, I am using the 'release' version of the app on my iPhone and a Beta version on my iPad and am not seeing the problem you report

Are you using a Beta Version of IOS 14 by any chance?

Let us know how you get on

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Jul 14, 2020 7:22 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 40
I am using the current IOS 13.5.1 on my iPad Pro 2018.

I will try creating new projects and repeat my test (the projects I'm using were both created with the previous version of LumaFusion.

Thanks for your response.

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.3 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
PostPosted: Tue Jul 14, 2020 7:31 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 40
Update - I created two new projects and then was able to copy clips from one project to the other without any problems. Something about the old source project must have been off in my original testing... I'll keep playing with this to see if I can pin it down to something specific.

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.3 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
PostPosted: Wed Jul 15, 2020 2:27 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2825
Location: A small island off the coast of Europe
Thanks BarkinMadd, I wasn't doing the 'well there's nothing wrong here' thing, sometimes a particular workflow can highlight a problem

Ta

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Wed Jul 15, 2020 2:35 am 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Thu Jun 20, 2019 9:26 am
Posts: 60
It’s a repeatable bug.

I thought it was originally isolated to my iPad Air 2, but have repeated it on my iPad Pro too.
Can be resolved by adding a blank title, then paste which seems to work.


Top
   
PostPosted: Fri Jul 17, 2020 12:20 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Thu Jul 18, 2019 11:16 am
Posts: 40
Quote:
It’s a repeatable bug.

I thought it was originally isolated to my iPad Air 2, but have repeated it on my iPad Pro too.
Can be resolved by adding a blank title, then paste which seems to work.
This was my experience as well but after creating two new projects I can't reproduce this... Still trying :-)

_________________
iPad Pro 12.9" (2018) | 512 GB | WD My Passport Wireless Pro 4GB | LumaFusion 2.3 | Affinity Photo | Affinity Designer


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited