Luma Touch Support Forums
http://forums.luma-touch.com/

Low speed connection with WD My Passport Wireless
http://forums.luma-touch.com/viewtopic.php?f=25&t=8321
Page 1 of 1

Author:  Georgiy [ Thu Feb 13, 2020 6:42 am ]
Post subject:  Low speed connection with WD My Passport Wireless

Hello community! On IPad OS, the hard drive is connected at a low speed and this makes importing videos too slow. The problem is solved by rebooting the iPad, but after a few new connections it reappears. I can’t find roots of this problem.

Prior to the transition to IPad OS, I did not notice this problem, but the situation does not change with the release of new IPad OS firmware versions and a new version of the LF.

The hard drive is configured to work on a 5GHz only, the latest firmware version installed.

Thanks for attention.

Author:  Keks [ Wed Feb 19, 2020 5:11 am ]
Post subject:  Re: Low speed connection with WD My Passport Wireless

I have the same problem but it already existed before the the change from iOS to iPad OS. The WD Cloud App will lose connection from time to time even the devices are centimeters away from each other. I think it's a problem/feature *haha* of the WD Device. Please share your information if you will find a solution.

Author:  brousseb [ Wed Feb 19, 2020 5:26 am ]
Post subject:  Re: Low speed connection with WD My Passport Wireless

I have this drive, but I don't really use it because it's not very reliable.

One thing I did notice with the iPad, when you connect to the WD MyPassport's wireless network from the ipad, you have the option to allow internet connectivity pass through (this is set somewhere in the WD app). Turn this off and it will speed up your transfer speeds dramatically. Even if you're not using the internet, it really slows down the device.

Page 1 of 1 All times are UTC-07:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/