Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Tue Feb 18, 2020 10:31 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.2 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 04, 2020 1:36 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 30, 2018 2:53 am
Posts: 16
Attachment:
B07EB359-93A7-4BF8-A11D-6E96EB1A708B.jpeg
B07EB359-93A7-4BF8-A11D-6E96EB1A708B.jpeg [ 634.03 KiB | Viewed 1636 times ]
More than 50% of the time, when I play the timeline, the smaller sound files don’t make any sound. Sometimes, the level meters will show sound going through the mixer but not always. If I close LumaTouch, and reopen it, then the sounds will play once, twice, maybe a few times; but will then be silent again. They always work in the export though.

This really slows down my workflow. It is really annoying to have to play back an edit 16 times in order to hear 4 clips play in sequence. Can someone tell me what is going on and how to fix this?

Thanks,

Kent


Last edited by Kent on Tue Feb 04, 2020 1:48 pm, edited 3 times in total.

Top
   
PostPosted: Tue Feb 04, 2020 1:47 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2538
Location: A small island off the coast of Europe
What speed have you got 'Preview' set to?

Try changing it to 'Fastest' and see if that makes a difference

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Feb 04, 2020 6:40 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 30, 2018 2:53 am
Posts: 16
Thank you, Dave. Alas, no change when set to “Fastest”.

I’ll try optimizing and consolidating now.


Top
   
PostPosted: Wed Feb 05, 2020 6:46 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2538
Location: A small island off the coast of Europe
Ok, let us know how you get on

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Fri Feb 07, 2020 4:18 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 30, 2018 2:53 am
Posts: 16
This works temporarily. The optimized version plays back well but it all starts happening again when new files are added. The NEW files will show action on the meters to the left but the sounds are silent.

This ended up being a 3:07 video that is over 9GB in size. I think the size and juggling all of the audio edits is what makes everything go wonky.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited