Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Fri Dec 06, 2019 3:40 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.1.1 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 1:07 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 02, 2018 10:16 pm
Posts: 19
Hi,

Cut together some clips but it seems like the audio is not respecting my settings.
I put the entire track on mute, lowered the track levels to 0, and the audio still plays. If I drag the master to 0 the audio still plays, but only from the right side speaker of my ipad pro with ipadOS. Am I missing something here?


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 1:26 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2430
Location: A small island off the coast of Europe
Can you post a screen grab of your timeline?

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 1:38 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 02, 2018 10:16 pm
Posts: 19
Quote:
Can you post a screen grab of your timeline?
I even made a new project and added a single clip for this example. Audio still playing.
I know I can seperate the audio and completely delete it, but I have like 50 small clips, so I’d rather not do that.


Attachments:
E9453332-04E3-4D24-9F1F-06C23484F1F1.png
E9453332-04E3-4D24-9F1F-06C23484F1F1.png [ 2.61 MiB | Viewed 776 times ]
Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 1:44 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2430
Location: A small island off the coast of Europe
Thanks for the quick reply

Mmmm ... I thought that's what I'd see (what you described)

I can't reproduce it ... but I'm not saying it's not happening

What version of LF and IOS?

What happens if you 'Consolidate and Optimise' the test project?

Where are the clips from?

EDIT: I see where the clips are from in the screen grab

Does it only happen with clips from that source?

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 1:53 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 02, 2018 10:16 pm
Posts: 19
The source is a mp4 file I had, coming from a usb drive through icloud drive.
I just now added another clip in front of it, shot from my iphone, that clip does respect the audio settings.
So even though they are on the same layer with the same audio settings, the first clip is silent and the second not.


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 2:32 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2430
Location: A small island off the coast of Europe
Did you try 'Consolidate and Optimise'?

Sounds like there's something not quite 100% with the clip (apple compatible) but I've got to admit it's a weird one

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 2:42 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 02, 2018 10:16 pm
Posts: 19
Yes, tried that now and it worked. It is however not an option for me since my actual edit, all clips with the same problem, are about 30 clips with about 3 gb in size each. Optimizing and consolidating that will take days. And more room than I have on my ipad.
I guess I’ll have to stick with manually delete the audio.

Thanks anyways for the help!


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 3:09 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2430
Location: A small island off the coast of Europe
Could you post a link to a clip in a PM to me?

I'd like to see if I can reproduce it here

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Tue Nov 12, 2019 3:13 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Apr 02, 2018 10:16 pm
Posts: 19
Sure, will do so tomorrow.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited