Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Sat Aug 17, 2019 8:12 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.0 is now available in the App Store. This is a massive new update that doubles the number of tracks for video and audio, streamlines the user interface, and much more.


Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: “Wrong” fps?
PostPosted: Mon Jul 29, 2019 1:25 pm 
Offline

Joined: Sat May 25, 2019 1:21 am
Posts: 6
Location: Netherlands
Hi,

I’m using LumaFusion 2 and i have imported my media from my GoPro (59,94 fps) in iTunes. In LumaFusion i have made a project in 59,94 fps.

In LumaFusion i go to Photo’s, Albums and i select the Album i need. When i select a movie file and press the “i” it says that the file is only 30fps.

When i export in Photo’s the movie files to the files app, LumaFusion, UserMedia and i select a movie file and i press the “i” it says that the file is 59,94 fps, as it should be.

Why is LumaFusion reading the wrong framerate when i select direct from photo’s? Can it be that i’m using iOS 13?

IMG TAG wont work with iCloud Photo’s.

30 fps image: https://www.icloud.com/photos/#0b5OhxPH ... I90F9QCHIw
59,94 fps image: https://share.icloud.com/photos/0CujgHs ... Vem-y6JI1w


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited