Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Sun Jul 21, 2019 12:01 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.0 is now available in the App Store. This is a massive new update that doubles the number of tracks for video and audio, streamlines the user interface, and much more.


Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 27, 2019 4:30 am 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Wed May 29, 2019 3:14 am
Posts: 58
I know this is not likely to be a Lumafusion issue, but in my photos app on iPad Pro a bunch of videos I imported into Lumafusion are blank grayed out boxes with a question mark and the letters THM (in the photos app, not Lumafusion)...?
Anybody here ever have that happen or knows what the deal is?
If this makes any difference I just imported another video into the photos app and it is fine - the 21 images before it have the above issue


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited