Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Mon Jul 22, 2019 2:04 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.0 is now available in the App Store. This is a massive new update that doubles the number of tracks for video and audio, streamlines the user interface, and much more.


Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Curious upload error
PostPosted: Sun May 12, 2019 12:02 pm 
Offline

Joined: Fri May 10, 2019 12:46 pm
Posts: 4
I am uploading archived projects (all under a minute long) to various online storage drives.
When uploading to OneDrive, I always get this error window after the upload is 100% completed:
“Error Uploading Video, Error Domain SpryIO Code 400”.
This only happens with OneDrive.
However, there is a file there, and when I re-import it to LumaFusion, it downloads and plays fine!
Is this something to be concerned about?

_________________
iPad 6 (2018 9.7 inch)
iOS 12.2
LumaFusion 1.7.7.923


Top
   
 Post subject: Re: Curious upload error
PostPosted: Mon May 13, 2019 12:13 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2244
Location: A small island off the coast of Europe
Hi Aph

Er ... yeah ... but no ... but yeah ... but ....

It's nothing to be concerned about - because it works for you :)

But it is an error, so it may be something that the developers need to be concerned about

Unfortunately I do not have a OneDrive account so I can't test it myself :oops:

I have let the developers know

(they may ask you to upload a file or provide a link)

EDIT: Does it only happen with archives or any file?

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
 Post subject: Re: Curious upload error
PostPosted: Mon May 13, 2019 7:01 am 
Offline

Joined: Fri May 10, 2019 12:46 pm
Posts: 4
Thanks, Dave.
Seems to give an error no matter what I upload through LumaFusion, though the files are there and seem to be intact.
I’ve uploaded files through the Apple iOS photos app with no error warning.

_________________
iPad 6 (2018 9.7 inch)
iOS 12.2
LumaFusion 1.7.7.923


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited