Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Sat Nov 17, 2018 12:49 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.7 is now available in the App Store. This update includes great new features like search and sort in the library, soft edges and curved corners in cropping, and our new integration with Storyblocks, a great royalty-free library of video, audio and sound effects. A sample of clips are included free, with a low-cost subscription available in-app for access to the full library


Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 03, 2018 10:24 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Aug 13, 2018 1:42 pm
Posts: 42
I only ever use the Dip and Cross Disolve transitions, usually set to their default values of 2 seconds. My footage is 2.7k (2700 x 1500 ish) but after nearly every transition, the video stutters. If I remove the transition, the video is fine.
Are there any tips on getting these transitions to work smoothly?

I’m using a iPad Pro 10.5 with 256gb storage and the latest OS (12.something).


Top
   
PostPosted: Sat Nov 03, 2018 11:05 am 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Sat Aug 19, 2017 3:30 am
Posts: 87
Quote:
I only ever use the Dip and Cross Disolve transitions, usually set to their default values of 2 seconds. My footage is 2.7k (2700 x 1500 ish) but after nearly every transition, the video stutters. If I remove the transition, the video is fine.
Are there any tips on getting these transitions to work smoothly?

I’m using a iPad Pro 10.5 with 256gb storage and the latest OS (12.something).

Known issue, wasn’t there before 1.4 and has been reported by myself several times.

Only Dobby knows whether they solve it by 1.7.

However, if you dont use slow motion it’s working properly. If you want to use slow motion, finish your video WITHOUT ANY KEYFRAMING, export and import it and work on the transitions now within the big one clip (which suxx of course massively).

Hopefully solved soon, I’m filming mainly with slow mo and can’t finish many videos because of this.

_________________
Travel_Drone


Top
   
PostPosted: Sat Nov 03, 2018 11:43 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Aug 13, 2018 1:42 pm
Posts: 42
Hmm, I’m not using slowmo at all. Just normal speed clips on both sides and a 2sec transition in the middle!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited