Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Sun Oct 21, 2018 7:26 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.7 is now available on the App Store, which includes a number of improvements and bug fixes.


Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 22, 2018 10:54 am 
Offline

Joined: Sun Jul 22, 2018 8:18 am
Posts: 3
Just upgraded to the latest LumaFusion on my iPad and I get a somewhat limited list of directories on my Passport. It recognizes the WD Passport and I can drill down through the directory system, but many sub directories do not show up, most especially new directories with valid content. Bug? I have tried hard starting the iPad, no luck. Other WD and file utilities on the iPad DO show the missing, valid, directories. Looks like some sort of cache issue with LumaFusion. Pulling down the list of directories results in a spinning icon, but nothing changes.


Top
   
PostPosted: Mon Jul 23, 2018 1:17 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1352
Hello Millsjw

would you be more specific as to which folders are not being seen.


regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
PostPosted: Wed Aug 08, 2018 5:03 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 30, 2018 10:47 am
Posts: 7
I have the same problem. Lumafusion can see WD...My Passport...Public, but when I click on Public folder there is nothing in it, although when I look in the My Cloud app there are lots of files in the Public folder. I have reinstalled Lumafusion but still have the same problem.


Top
   
PostPosted: Sat Oct 06, 2018 3:36 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 22, 2018 8:18 am
Posts: 3
Anyone? The post above was pretty specific. As was mine. New directories just don’t show up. Test it: create a new directory, add an MP4 or other video file. Try to import it into LumaFusion. This issue has not been resolved as I just experienced it today. Ended LumaFusion on my iPad Pro, closed all other programs. Opened LumaFusion, directories still not dieplaying.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], CappyLee, shanezep and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited