Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Sun Oct 21, 2018 5:24 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.7 is now available on the App Store, which includes a number of improvements and bug fixes.


Post new topic  Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous 1 2 3
Author Message
PostPosted: Wed Sep 12, 2018 9:47 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1571
Location: A small island off the coast of Europe
Hi jun

Thanks for trying it

I just tried it with my WD Drive and get the same as you

I will let the developers know

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Thu Sep 13, 2018 3:12 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1571
Location: A small island off the coast of Europe
Got an answer

... We will get that fixed in the 1.7 version - users will be able to delete media imported from and WD and GNARBOX.

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Thu Sep 13, 2018 7:55 am 
Offline

Joined: Tue Sep 11, 2018 9:01 am
Posts: 5
Quote:
Got an answer

... We will get that fixed in the 1.7 version - users will be able to delete media imported from and WD and GNARBOX.
That is good news. Thanks!


Top
   
PostPosted: Sat Sep 22, 2018 7:45 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 07, 2018 11:47 am
Posts: 3
When I import a clip into a project from the WD, then in a new project, try to import another clip *with the same file name*, it will show the cached version that was imported previously. Not the new file that was backed up from the card onto the WD. We have multiple cameras and they generate files with the same file names.


Top
   
PostPosted: Tue Oct 02, 2018 12:39 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 07, 2018 11:47 am
Posts: 3
I figured out the problem. When a clip gets imported it goes into the LibraryMedia > WDWireless folder. If the video file on the WD Drive has the same file name as a clip that is already in the iPad WDWireless library folder, it will not import the new clip and the old cached clip is previewed or gets imported into your project.

My workaround is to delete all the files in the folder using the files app, import the clips into my project, then export the project to a project archive. I can then delete the original project. When I open the archive the clips are now in their own folder. This is such a hassle.


Top
   
PostPosted: Tue Oct 02, 2018 1:48 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1571
Location: A small island off the coast of Europe
1.7 is due out any time now

... there are lots of fixes ;)

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous 1 2 3

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited