Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Tue Aug 14, 2018 8:13 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.7 is now available on the App Store, which includes a number of improvements and bug fixes.


Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri May 11, 2018 6:01 am 
Offline

Joined: Tue May 08, 2018 2:56 am
Posts: 9
Hi to all,

I have a problem transferring the project from my old iPad Air to my iPhone 6s.
I want to add some 4k video clip to my project so, I have to use my iPhone 6s because the iPad Air can't manage 4k file correctly.
So I proceed exporting the project from my iPad.
I try both solution with whole videos and with the cutted videos.
I exported the .pryzip about 1.8Gb (I have about 20Gb of free space on the iPhone) file in a lot of position:

1. Using directly AirDrop
2. Using SMB in my local WiFi storage
3. Using Internal storage
4. Using Google drive
5. Using iTunes
6. After that I tryed to import the project on LumaFusion on my iPhone6s
I touch the import Icon.
7. Selecting the project file from any position or at the end of the download of file trough AirDrop, the procedure start downloading files
8. After the Download, start the unzip procedure
9. After that, this is the situation:
Attachment:
IMG_1369.PNG
IMG_1369.PNG [ 43.68 KiB | Viewed 96 times ]
As you can see the prject doesn't have any information.
If I try to touch the project, start the loading gif:
Attachment:
IMG_1370.PNG
IMG_1370.PNG [ 44.93 KiB | Viewed 96 times ]
So I tryed from other location and restart from the export procedure, but no way to work.

I saw the file of the videos are in the local storage of the phone under the LumaFuosion folder in the User media.
And there are a lot of folders with the video files for all the attempt I made.
Anyway the file are there.
I try to copy and paste the backup file from the iPad.
The procedure create the structure of the progect, but don't find the file video.
I'm quite sure to be close to the solution.

So if you can help, I'll be very happy.

Thanks


Top
   
PostPosted: Fri May 11, 2018 8:54 am 
Offline

Joined: Tue May 08, 2018 2:56 am
Posts: 9
UPDATE

I make an import test using e simple video using just 2 clip and it works perfectly.

May be there is a problem in my origina project.
Fo r example, when I started to edit, the transition putted between two clip, didn't work.
The were deteted all the time.
I was forced to put the second clip un other layer and make the transition between layers.
Today I have trayed to fix this structure, and works fine.
May be the project is corrupted.
I'll try to exoprt and reimport in the same device.
Keep in touch.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited