Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Wed Sep 26, 2018 4:17 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.7 is now available on the App Store, which includes a number of improvements and bug fixes.


Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 07, 2018 8:52 pm 
Offline

Joined: Mon May 07, 2018 8:46 pm
Posts: 2
Probably the most embarrassing and obvious newbie question that has ever or will ever be asked. (I’m a newbie to LumaFusion, not editing, my desktop platform is FCPX).

When trying to play media on my timeline, from the playhead, it keeps jumping back to the start of a clip, often not even the clip I’m on. What am I doing wrong?

Thanks in advance for any help/info.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited