Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found by emailing support@luma-touch.com.
It is currently Wed Dec 11, 2019 9:14 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 2.1.1 is now available in the App Store


Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 11:34 am 
Offline

Joined: Mon Oct 23, 2017 11:27 am
Posts: 1
I work with raw 4K videos and LumaFusion seemed to be the only option for that.

Whenever I import a video, the audio track does not work. I have to completely close out of the app and re-enter to get the audio to sometimes work. That is fine, it's a slight inconvenience, but it's no big deal.

Here is the frustrating part: Whenever I cut the clips I put into the timeline, sometimes audio decides to stop working for segments of the timeline. If I exit out of the app and re-enter, certain clips will have working audio- but then the clips that were working previously would stop working. This wouldn't be a problem if the exported clip retained all the audio at the end, but that is not the case.

I have tried adding the audio tracks separately and that does not fix the problem in the slightest.

I am using the original iPad Pro 128GB model if that helps give you any insight.


Top
   
PostPosted: Tue Oct 24, 2017 8:01 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 8:26 pm
Posts: 192
Location: Sandy, Utah
If possible we'd like to get a few video samples that are showing this problem. Please contact us at support@luma-touch.com. If you already have cloud storage you can just send us links, or we can provide you info where you can upload sample files so we can take a look.

Thanks.

_________________
Chris P. Demiris
LumaTouch


Top
   
PostPosted: Thu Oct 26, 2017 3:24 am 
Offline

Joined: Wed Apr 05, 2017 10:10 am
Posts: 8
I have the same issues.
Major audio problems.


Top
   
PostPosted: Thu Oct 26, 2017 5:04 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2432
Location: A small island off the coast of Europe
Hi DrHans

Can you do what Chris has suggested above too

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Sat Oct 28, 2017 10:26 am 
Offline

Joined: Wed Apr 05, 2017 10:10 am
Posts: 8
Quote:
Hi DrHans

Can you do what Chris has suggested above too
Yes, Ive did!


Top
   
PostPosted: Sun Dec 10, 2017 11:28 am 
Offline

Joined: Sun Dec 10, 2017 11:26 am
Posts: 2
I am having the same issue. I jetted off an email to support and while I am not expecting a response until next week (as today is Sunday), I was curious if you had found a solution.

Thanks


Top
   
PostPosted: Sun Dec 10, 2017 11:51 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 2432
Location: A small island off the coast of Europe
Hi zmclearan

Sorry you're having problems

Can you also do what Chris has suggested above please

Contact support at

support@luma-touch.com

With info on clip size, bitrate, origin etc

(there are some audio fixes in the pipeline)

_________________
.. Good things come to those who wait


Top
   
PostPosted: Sun Dec 10, 2017 12:10 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 10, 2017 11:26 am
Posts: 2
Thanks, email sent.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited