Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Sat Feb 24, 2018 2:27 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.5.3 is now available on the App Store. This update adds Korean Localization, new aspect ratios, and fixes some issues

LumaFX 2.5 is now available on the App Store. This adds new ways to import media, and fixes the issue with importing LUTs


Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Thu Nov 30, 2017 7:40 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1302
Location: A small island off the coast of Europe
Hi Travel_Drone

Thanks for the link to your single previous post

Sorry it was missed

The developers have since then changed the way we need to report bugs

http://www.forums.luma-touch.com/viewto ... f=2&t=6066

They do monitor the forum still, but being a small team it's better to report bugs directly as outlined above

Sorry I can't help you myself, I am unable to reproduce what you are saying

_________________
.. the needs of the many outweigh the needs of the few ... or the one


Top
   
PostPosted: Fri Dec 01, 2017 12:12 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Thu Oct 05, 2017 9:03 am
Posts: 13
It seems to happen to me when I've been injecting transitions but I haven't yet found the precise trigger.


Top
   
PostPosted: Fri Dec 01, 2017 10:44 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Fri Dec 01, 2017 10:37 pm
Posts: 45
This happens without transitions, and seemed to come in a recent update.
If you drag along it fixes itself

_________________
IPad Pro 12.9 inch 2017/18 - 256gb 11.2.2
Media Panasonic v770 HD 1080p 59.9fps MP4 2 ch audio
Projects 50 min long 60 fps 1080p 16:9


Top
   
PostPosted: Sat Dec 02, 2017 6:47 am 
Offline
Novice
Novice

Joined: Mon Mar 20, 2017 7:47 pm
Posts: 12
I've noticed this periodic issue too.

I clear it by:-

1. Re entering edit for the clip concerned
2. Either make a change or ensure open dialogs are closed
3. Return to the main editing screen

I must admit, it's a haphazard workaround - I'll take note and be more specific when/if it next occurs


Top
   
PostPosted: Sun Dec 03, 2017 1:34 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1302
Location: A small island off the coast of Europe
Can any of you make it reliably happen?

If you can, let us know how you do it - so we can try it and let support know: support@luma-touch.com

_________________
.. the needs of the many outweigh the needs of the few ... or the one


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited