Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Sat Nov 18, 2017 5:17 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 07, 2017 5:15 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Wed Jan 04, 2017 6:53 am
Posts: 52
Location: Lynchburg, VA USA
I have used a template I made for a series I do that includes intros, outpost, etc. I used it today and added my recorded footage, but when I preview it, the graphic and text in a lower third shows up huge, even though when I double-tap it to edit, it shows up fine. I use this template every week and this hasn’t happened before. Any thoughts? (I’m attaching 2 screenshots.)

I’m working on a new 10.5 iPad Pro w/ latest IOS and latest LF version.


Attachments:
104A2DD7-7EC9-4E96-822C-85A33C7C4E05.jpeg
104A2DD7-7EC9-4E96-822C-85A33C7C4E05.jpeg [ 405.05 KiB | Viewed 44 times ]

_________________
Bill

http://www.boozphotolearningcenter.com/blog
http://www.youtube.com/billbooz
Top
   
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 2:04 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 11:01 pm
Posts: 2875
Hi Bill,

It looks like it has accidentally been re-sized in the frame and fit editor (we always ignore effects while in the titler so you can actually type correctly).

Just tap on the Frame and Fit tab and then double tap the preview to reset it.

_________________
Terri Morgan
LumaTouch


Top
   
PostPosted: Wed Nov 08, 2017 8:04 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice

Joined: Wed Jan 04, 2017 6:53 am
Posts: 52
Location: Lynchburg, VA USA
Thanks, Terri. I had to move on so I just deleted that text block and added new one, but’s happened before so I’m sure it’ll happen again. I’ll make note of your suggestion and try it. Appreciate your getting back to me!

_________________
Bill

http://www.boozphotolearningcenter.com/blog
http://www.youtube.com/billbooz


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited