Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Wed Nov 22, 2017 5:53 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: Export solution
PostPosted: Thu Oct 19, 2017 2:02 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Hi gang I have a problem with exporting video stops at 50 % see image for more details.

Deleted the audio channel and tried again with restart iPad up to date with latest LF app.

Same message on the screen.


Attachments:
3C7777EF-3E0C-4090-BCFA-08395DA61EBD.jpeg
3C7777EF-3E0C-4090-BCFA-08395DA61EBD.jpeg [ 817.44 KiB | Viewed 312 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 7:49 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 8:26 pm
Posts: 372
Location: Sandy, Utah
Hi Rob,

I'm sorry the project failed to export. First, make sure you're using version 1.4.5 which was released a few days ago. If it still fails, please contact us at support@luma-touch.com and we'll provide info on how to send us your project archive so we can analyze it and determine why it's failing.

Thanks.

_________________
Chris P. Demiris
LumaTouch


Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 2:42 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Hello Admin

I started a new project to see if the same issue would happen, it appears yes, only diffences are video was shot at 100 FPM on this video, I have increased some speeds and slowed down.

I try one more without music or alteration in speed and report back.

Regards Rob


Attachments:
28C7060C-0636-4AB7-BA71-83C07DE59E79.png
28C7060C-0636-4AB7-BA71-83C07DE59E79.png [ 805.64 KiB | Viewed 284 times ]
3EB900CC-B0A4-4D2E-B9FD-AD4F7698A908.png
3EB900CC-B0A4-4D2E-B9FD-AD4F7698A908.png [ 755 KiB | Viewed 284 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 2:50 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Hello Admin,

new project, video exported without any issues, video shot at 30 FPM.
Export completed, no editing was performed.

I will check first video in case any video was recorded at 100 FPS

This has to be user error I hope.

Regards Rob


Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Fri Oct 20, 2017 3:16 pm 
Offline
Novice
Novice

Joined: Sun Oct 01, 2017 1:17 pm
Posts: 18
I had the same kind of error, maybe my workaround will help you:
Move every odd clip to the 2nd track and do all crossfades manually (fade out parallel to fade in of the following clip).


Attachments:
23A173A5-DAC8-4F21-9EB2-9953D7DE8C62.jpeg
23A173A5-DAC8-4F21-9EB2-9953D7DE8C62.jpeg [ 73.22 KiB | Viewed 283 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Sat Oct 21, 2017 4:49 am 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Thank you for idea on clips on time line.
I have a lot of titles and fades with speeded up max video, all we’re filmed at 100 FPS

I think I will make a new project and repeat but keep it small, to adjust all my little clips on the time line is probably going to take some time.

I suspect speeded up and slowed down video is an issue here, I often film at 100 FPM and slow areas down like today the big waves and storms were having in uk on Brighton beach are great to film, but i not really wishing to spend time resolving issues as this could be User error that’s me 🤔

Or recent up dates in iOS and LF
Or it could be 100 FPM slowed down.

Confirm I am on most recent LF update. 1.4.5

Once I made a little short 30 sec project with 100 FPS and edited I see if I can export and give feed back.

Thank you for your advise and time Sir,

Regards Rob


Attachments:
098E8135-8F49-424E-87F9-B8D19B3CE87E.jpeg
098E8135-8F49-424E-87F9-B8D19B3CE87E.jpeg [ 1.33 MiB | Viewed 267 times ]
04D6FFF3-D894-45BD-9CD3-05C478721E00.jpeg
04D6FFF3-D894-45BD-9CD3-05C478721E00.jpeg [ 1.76 MiB | Viewed 267 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Sat Oct 21, 2017 12:40 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Update, I did a short video all filmed in 100 FPS export fine, movie was edited slowed down speeded up max levels export works.

Went back to video with issue and exported audio only, same error message.


Attachments:
AFA3A9ED-E784-4EFE-869A-D52DD867A8DA.jpeg
AFA3A9ED-E784-4EFE-869A-D52DD867A8DA.jpeg [ 821.58 KiB | Viewed 257 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Sun Oct 22, 2017 4:15 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
New video this time shot at 100 FPS second some video slowed down, export same errors !

Is this user error or software? Maybe both, i now going to take these video into FCP and edit the same way IE slow some down etc and hit export and report back.

Regards Rob


Attachments:
B51C0379-9E98-41ED-A02E-17458931A533.jpeg
B51C0379-9E98-41ED-A02E-17458931A533.jpeg [ 1.28 MiB | Viewed 237 times ]
Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Sun Oct 22, 2017 4:16 pm 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Ps one clip speeded up to max


Top
   
 Post subject: Re: Export solution
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 10:35 am 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
What I did was delete clips from end of video until the video did export and isolate the 5 clips which would not to LF admin waitin on reply.

Since then I made another video and have the same issues.

Ideas welcome.


Attachments:
58BCDD3E-F5C9-4EB8-9708-3126F6962CB2.jpeg
58BCDD3E-F5C9-4EB8-9708-3126F6962CB2.jpeg [ 1.24 MiB | Viewed 220 times ]
Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited