Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com
It is currently Tue Oct 17, 2017 8:20 am

All times are UTC-07:00


LumaFusion 1.3.6 is now available on the App Store. This update improves editing performance and fixes a few issues.
LumaFX and LumaClip 2.3.1 are now available on the App Store. This fixes export problem for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 11, 2017 6:50 am 
Offline

Joined: Wed Oct 11, 2017 6:23 am
Posts: 1
Hi. I did a video which had a combination of videos and images playing as a slideshow between the video clips. I've never encountered this issue with the software until now and wondering if this has anything to do with the new update.

I'm using one of the Royalty Free tracks with the presentation and I'm hearing a small "blip" from time to time, specifically during the Cross Dissolves transitions. It's only happening during image transitions and NOT when video is transitioning. The sound was also there when I uploaded the video. When I'd replay the video, the blip would happen but during different Cross Dissolves. Any ideas?

Update: As a workaround I exported the project without the music and created a new project with it and added the music to it and didn't have any issues.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: afisch, Baidu [Spider] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited