Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Sun Jul 15, 2018 9:35 pm

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.4 is now available on the App Store. This update includes major fixes for audio sync issues that users have experienced in some projects

LumaFX 2.5 is now available on the App Store. This adds new ways to import media, and fixes the issue with importing LUTs


Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 01, 2017 6:42 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 01, 2017 2:22 pm
Posts: 2
Hi everyone, I’m new to the forum and hoping to help and be helped where possible.
I have an issue at the moment that I hope is a simple fix but here goes.
I am using an Ipad Pro and so far have created two videos that exported (to my ipads camera roll) with no problems.
However my latest project video exports similarly fine except for intro text slides (just simple text over black background, nothing fancy).
What happens is that when I play the video after exporting the two parts where the text is (beginning slide and one of credits at the end) show up as a green blank image? ie the rest looks great with transitions, photos and moving image per usual but the text slides are not happening??
Any ideas guys?

Cheers,
Leith


Top
   
PostPosted: Sun Oct 01, 2017 10:13 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1318
Location: A small island off the coast of Europe
Hi Leith

Welcome to the forum

This is a (new) known bug and there’s a fix coming soon

_________________
.. the needs of the many outweigh the needs of the few ... or the one


Top
   
PostPosted: Mon Oct 02, 2017 2:58 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 01, 2017 2:22 pm
Posts: 2
Far out, that’s a major bug to fix? No titles export??


Top
   
PostPosted: Tue Oct 03, 2017 12:46 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1318
Location: A small island off the coast of Europe
Hi Leith

I'm not a Developer so can't give dates, but I can confirm the fix is being tested now

_________________
.. the needs of the many outweigh the needs of the few ... or the one


Top
   
PostPosted: Wed Oct 04, 2017 12:00 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1274
Hello Leith

The fix is in the latest release of the app, it’s in the App Store now.

Regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited