Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Sat Nov 18, 2017 6:42 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 12:04 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 14, 2017 11:39 am
Posts: 1
The ONLY TIME(s) I have ANY rendering issues with Lumafusion is if I have video in the project that I have changed the speed on with Lumafusion.

If I chop out a section of video and change the SPEED on that section, chances are - it's going to FREEZE when trying to render and cause me all sorts of headaches to fix.

Today, I needed to change all clips with sped up time to play at MAX 2x speed. Anything over that causes a freeze on export which is a shame as I wanted to use 4x speed on the 2 clips with sped up time in this project.

I never experienced any rendering issues until I starting setting clips to play with faster speeds than 1.0x

Just thought you should know.


Top
   
PostPosted: Fri Sep 15, 2017 2:40 am 
Offline
Adept
Adept

Joined: Mon Jun 26, 2017 3:05 am
Posts: 120
Location: Scotland
Quote:
The ONLY TIME(s) I have ANY rendering issues with Lumafusion is if I have video in the project that I have changed the speed on with Lumafusion.

If I chop out a section of video and change the SPEED on that section, chances are - it's going to FREEZE when trying to render and cause me all sorts of headaches to fix.

Today, I needed to change all clips with sped up time to play at MAX 2x speed. Anything over that causes a freeze on export which is a shame as I wanted to use 4x speed on the 2 clips with sped up time in this project.

I never experienced any rendering issues until I starting setting clips to play with faster speeds than 1.0x

Just thought you should know.
What device are you using and what is the source of your footage i.e. resolution and frame rate?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited