Luma Touch Support Forums

Luma Touch (luma-touch.com) provides support and a great community for Luma Touch apps. Email info@luma-touch.com to get the registration code (or find it in the app store description).
It is currently Sat Sep 23, 2017 11:10 am

All times are UTC-07:00


LumaFusion 1.3.6 is now available on the App Store. This update improves editing performance and fixes a few issues.
LumaFX and LumaClip 2.3.1 are now available on the App Store. This fixes export problem for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 12:04 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 14, 2017 11:39 am
Posts: 1
The ONLY TIME(s) I have ANY rendering issues with Lumafusion is if I have video in the project that I have changed the speed on with Lumafusion.

If I chop out a section of video and change the SPEED on that section, chances are - it's going to FREEZE when trying to render and cause me all sorts of headaches to fix.

Today, I needed to change all clips with sped up time to play at MAX 2x speed. Anything over that causes a freeze on export which is a shame as I wanted to use 4x speed on the 2 clips with sped up time in this project.

I never experienced any rendering issues until I starting setting clips to play with faster speeds than 1.0x

Just thought you should know.


Top
   
PostPosted: Fri Sep 15, 2017 2:40 am 
Offline
Adept
Adept

Joined: Mon Jun 26, 2017 3:05 am
Posts: 102
Location: Scotland
Quote:
The ONLY TIME(s) I have ANY rendering issues with Lumafusion is if I have video in the project that I have changed the speed on with Lumafusion.

If I chop out a section of video and change the SPEED on that section, chances are - it's going to FREEZE when trying to render and cause me all sorts of headaches to fix.

Today, I needed to change all clips with sped up time to play at MAX 2x speed. Anything over that causes a freeze on export which is a shame as I wanted to use 4x speed on the 2 clips with sped up time in this project.

I never experienced any rendering issues until I starting setting clips to play with faster speeds than 1.0x

Just thought you should know.
What device are you using and what is the source of your footage i.e. resolution and frame rate?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited