Luma Touch Support Forums

Luma Touch (luma-touch.com) provides support and a great community for Luma Touch apps. Email info@luma-touch.com to get the registration code (or find it in the app store description).
It is currently Sat Aug 19, 2017 11:55 am

All times are UTC-07:00


LumaFusion 1.3.6 is now available on the App Store. This update improves editing performance and fixes a few issues.
LumaFX and LumaClip 2.3.1 are now available on the App Store. This fixes export problem for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 8:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Aug 05, 2017 8:17 pm
Posts: 4
Hello. New user, and trying to completely change my workflow from 27" iMac, to iPad Pro 12.9 + Luma Fusion and Affinity Photo. I am documenting the whole thing on my website and YouTube channel. I am a straight up audio editor. I edit by audio waves, so when I am doing this, and I make a cut, the cut area is then replaced with a new placeholder image. I really don't need to see those, since I have them in the window just above. It would be nice to be able to shut those off so that I can ONLY see audio waves. That way, I can cut out all the blank spots. This is one option, or you could add audio scrubbing, which would also help, however I feel that just making the placeholder images not show on the video clips would be easier development wise.

Anyway, SO excited about this app. My first day with it was a huge success. My only challenge is going to be file storage, but I think Google Drive is going to work out just fine for that.

Thanks so much in advance!

_________________
David Foster | Geek Wrangler :o

https://GeeksLife.com


Top
   
PostPosted: Sun Aug 06, 2017 1:41 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 941
Location: England
Hi David

Welcome to the forum

There are a lot of changes and additions to the audio features in upcoming releases

I can see the benefits of your suggestion

Chris, Terri, Androu - maybe a 'toggle' in the settings page?

_________________
And in the end, The love you take is equal to the love you make


Top
   
PostPosted: Sun Aug 06, 2017 12:32 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 797
Hello geekslife

Great idea, I thought this was in our database already, but I couldn't find it, so I added it to feature requests.

regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited