Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Fri Dec 15, 2017 10:55 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 01, 2017 8:23 am 
Offline

Joined: Wed Jun 21, 2017 8:44 am
Posts: 4
Can not export latest project either locally or to YouTube .. just sits at 0.00.00 says writing movie... have tried to copy project but same isssues...Application then crashes.. Tried a smaller project and works.. This project is only 10 minutes long.. previous longer projects had saved without issue...

Do you have any know issues...


Karl.


Attachments:
IMG_1350.PNG
IMG_1350.PNG [ 279.93 KiB | Viewed 245 times ]
Top
   
PostPosted: Tue Aug 01, 2017 10:10 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1027
Hello Kbienvenu

I'm sorry that you are having this issue

There are some know issues that we are trying to rectify.

In the meantime, try this:

make a copy of the project.
In the copy, keep the timeline in 'overwrite' mode and start to put clips that are on the 2nd and 3rd tracks onto the main track where possible. Looking at the screen grab you sent, I can see that there are two clips sitting on tracks 2 and 3 that could just be on the main track.

The other thing to look for is imported audio clips.
If you have any audio only clips, then try trimming them shorter by a frame or two at the head or tail of the clip.

If you have 'maintain audio pitch' active on any clip, turn it off.

Let me know how you get on

regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
PostPosted: Wed Aug 02, 2017 3:16 pm 
Offline

Joined: Wed Jun 21, 2017 8:44 am
Posts: 4
Thank you, it seems to have been the clip, nothing worked in any attempt till it was removed from being first. I tried it later and put anywhere worked perfectly.. All very odd indeed..

Thanks for the reply.

Karl.


Top
   
PostPosted: Thu Aug 03, 2017 8:25 am 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1164
Location: England
Hi Karl

Glad you got sorted

Androu, if you look at Karls screen grab there is a very small gap between clip 1 on track 2 and clip 2 on track 1 could that have caused it?

_________________
Soon as I was in my bed, the music played inside my head


Top
   
PostPosted: Thu Aug 03, 2017 10:58 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon Feb 25, 2013 6:17 pm
Posts: 1027
Hello knobbydave

I couldn't say either way. We are trying to figure out what the root cause of these export fails is, and it seems that it isn't any one thing.

Sorry this isn't any more helpful.

regards

Androu Morgan

LumaTouch


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited