Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Thu Nov 23, 2017 12:08 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions please see our support page https://luma-touch.com/support. You can contact us from our support page, or email us directly at support@luma-touch.com.

LumaFusion 1.4.8 is now available on the App Store. This update resolves some audio preview issues as well as other bug fixes

LumaFX 2.4.3 is now available on the App Store. This fixes additional issues for iOS 9 users


Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 06, 2017 9:27 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 11:01 pm
Posts: 2876
Due to a bug in Apple's iOS, using the "maintain audio pitch" setting in speed effected clips can cause random playback sync issues and export sync issues. iMovie will display the same error given the chance.

Chris has come up with a way for us to completely avoid using the Apple code for this feature and we will be testing it starting today.

If you have a project that has audio sync issues, please contact us at support@luma-touch.com so we can send you a beta build with the fix - not only will it solve your sync issue, you can do us the favor of helping to verify the fix.

If you are on the beta test already, please load 1.4.8 and test a variety of clips at various speeds using maintain audio pitch and mixed in a project with normal clips. Be on the lookout for playback sync as well as export sync.

Thank you all for your help!

UPDATE: We have fixed some issues, but there is still one sync problem that we are working on. Again, let us know if you have a project with sync issues.

_________________
Terri Morgan
LumaTouch


Top
   
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 6:54 am 
Offline
Apprentice
Apprentice
User avatar

Joined: Thu Jul 27, 2017 5:15 pm
Posts: 67
Many thanks Terri,

Looking forwards to Chris's hard work to sort out the issues with audio missing.

Image here is of screen grab from FCpro.

It shows the audio missing, project was made in LF on an iPad only when I listen to the clip in full did I notice the audio was missing. (this was after export)

This could be a great time to have audio scrubbing in future updates, as you would understand editing and then to listen to the final edit is time consuming task.

Using 1.4.8.574

Regards Rob


Attachments:
audio missing.png
audio missing.png [ 430.08 KiB | Viewed 67 times ]
Top
   
PostPosted: Tue Nov 14, 2017 5:23 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Feb 18, 2013 11:01 pm
Posts: 2876
1.4.8 should fix the sync issues and missing audio bits. Of course, if anyone has problems still, please email us.

_________________
Terri Morgan
LumaTouch


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited