Luma Touch Support Forums
http://forums.luma-touch.com/

Transitions causing Audio Sputtering and popping
http://forums.luma-touch.com/viewtopic.php?f=20&t=7308
Page 1 of 1

Author:  PaulDGreen [ Fri Nov 23, 2018 2:10 pm ]
Post subject:  Transitions causing Audio Sputtering and popping

Ive been waiting for this 1.7 update for so long hoping that the transitions would be fixed. Sorry to say that did not happen.

Simple cross fades are causing what sounds like one frame at the beginning and the end of the transition handles to have a brief loud noise coming from the actual clip audio, as if the audio suddenly raises and shuts off.

In my case I have the audio from the two clips I am transitioning from turned all the way down. I also have a music track underneath it all. When I add the CrossDissolve between the two clips. A sudden noise from the first of the CrossDissolve and end of the dissolve happen. Consolidating the project, lengthening and shortening the dissolve so far have not proved to work.

My only work around is to put one video clip on top of the other and key frame the opacity in and out.

My next solution is to scrap all apps and go back to my desktop. I just cant take anymore, my videos professionalism are suffering.

Author:  Dave Barton [ Fri Nov 23, 2018 11:04 pm ]
Post subject:  Re: Transistions causing Audio Sputtering and popping

Hi Paul

That’s weird

Can you let the developers know about it directly

Can you upload a short project for them to look at

Page 1 of 1 All times are UTC-07:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/