Luma Touch Support Forums

Welcome to the Luma Touch community forums, a great place to get help and share ideas with other users. The registration code can be found in the App Store release notes or contact support@luma-touch.com.
It is currently Fri Jul 20, 2018 7:17 am

All times are UTC-07:00


For answers to frequently asked questions and to contact us directly, please use our support page at https://luma-touch.com/support.

LumaFusion 1.6.6 is now available on the App Store, adding integrated WD Wireless drive support to the library as well as other improvements.


Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 4:20 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 15, 2018 4:12 pm
Posts: 1
Hi All,

Hoping to get some advice on why the first video clip added to the timeline always starts 5 seconds into the clip? I’ve created a few short videos previously and they seem to work fine not sure how and why the issue started.

Any advice would be very much appreciated.

LM


Top
   
PostPosted: Mon Jan 15, 2018 11:05 pm 
Offline
Grand Master
Grand Master
User avatar

Joined: Fri Mar 01, 2013 3:21 pm
Posts: 1338
Location: A small island off the coast of Europe
Hi UTB

I can’t reproduce this

Can you tell us your workflow please

_________________
.. the needs of the many outweigh the needs of the few ... or the one


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC-07:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited